четвер, 16 березня 2017 р.

Загальношкільні батьківські збори

Проблема виконання батьками обов'язків щодо виховання своїх дітей є актуальною сьогодні, в час глибоких змін соціально-економічних умов життя: батьки, зайняті зароблянням грошей за кордоном, половина сімей розпадається, діти виховуються іншими родичами або особами, що їх замінюють - ось реаліі життя. Цій темі і були присвячені загальношкільні батьківські збори у Берегометській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, що відбулися 16 березня 2017 року.

     Директор школи Чепига Світлана Василівна зауважила, що правильне виховання - це наша щаслива старість, погане виховання - це наше майбутнє горе, це наші сльози, це наша провина перед іншими людьми, перед країною.
     Заступник директора з навчально-виховної роботи Лупу Людмила Михайлівна ознайомила з нормативно-правовими актами, які захищають права дитини та наголосила на обов'язках батьків щодо виховання та розвитку дитини за Конституцією України.
     Заступник директора з виховної роботи Марчук Наталія Василівна відмітила вислови, яких ніколи не повинна чути дитина. Особливу увагу приділила питанню відповідальності батьків за виховання дітей.
     Міняйло Галина Василівна, вчитель інформатики, продемонструвала презентацію, в якій висвітлила питання небезпеки соціальних мереж, які загрози чатують на підлітків он-лайн, попередила про небезпечні ігри, що можуть нанести шкоду здоров'ю та життю дитини. 
     Психолог школи Атрощенко Олександра Юріївна дала поради, як уникнути конфліктів з власними дітьми. А особливо підкреслила на цінності життя. Закликала батьків бути уважними до своїх дітей, розмовляти з ними, цікавитись їхніми захопленнями,  проблемами, переживаннями, заходити на їхні сторінки в соцмережах 
     Педагог-організатор Бужора Мар'яна Михайлівна доповіла про стан відвідування учнями школи і наголосила на постійному контролі щоденного відвідування навчальних занять.





Немає коментарів:

Дописати коментар