пʼятниця, 10 березня 2017 р.

"Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття..."



     З 06.03.17 у Берегометській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 було проведено предметний тиждень української мови та літератури, присвячений 203-ій річниці з дня народження Т. Г. Шевченка.
     У рамках тижня учителями-філологами, класними керівниками та класоводами проведено низку цікавих заходів, різноманітних конкурсів на вшанування пам'яті великого Кобзаря. Активну участь у тижні, зокрема у конкурсі на кращі ілюстрації до шевченківських творів, взяли учні 3 класу під керівництвом класовода Осовської М. М. В урочистій, піднесеній атмосфері пройшов урок-марафон з читання поезій Т. Шевченка, в якому взяли участьпредставники шкільної адміністрації, учителі-філологи та учні 9-11-их класів.
Цікавою була година спілкування у 7 класі, проведена класним керівником Барбазяк О.М. на тему "І мене в сім'ї великій, сім'ї вольній, новій...".
     Фінальною сторінкою тижня стали тематична лінійка "О думи мої! О славо злая!" та перегляд учнями 5-11-их класів презентації на тему "Попурі з творів Т. Шевченка", яку продемонстрували учениці 9 класу Москалюк Марія та Берник Яна, переможці районного конкурсу читців "Нам треба голосу Тараса".
Вчителі-філологи:
Клапій Степанія Іванівна
Галунка Людмила Миколаївна
Москалюк Маріанна Романівна
Середюк Ганна Іванівна  








Немає коментарів:

Дописати коментар