неділя, 19 березня 2017 р.

Підсумки Тижня математики


Ось і завершився тиждень математики в Берегометській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Кожного дня учителі-предметники, а саме Лупу Людмила Михайлівна, Барбазяк Ольга Миколаївна, Міняйло Галина Василівна проводили цікаві та змістовні заходи.
     

     
     
     Тиждень розпочався урочистою лінійкою та оголошенням плану роботи.
     Вівторок запам'ятався "пропускною системою". При вході до приміщення школи "пропуском" було знання формул, математичних термінів, означень, теорем тощо. Крім того різноманітними заходами було відзначено Міжнародний день числа ПІ.
     15 березня 2017 року була проведена наукова математична конференція, присвячена українським математикам. 5 клас разом з вчителем  подорожували за скарбами.
     У четвер, 16.03.2017 року учні прийняли участь у Міжнародному математичному конкурсі "Кенгуру",  було проведено конкурс стіннівок.
     Останній день предметного тижня був насичений математичними іграми, інформаційними хвилинками "Весела математика" та завершився пісумковою урочистою лінійкою. Учням школи надзвичайно сподобалися заходи з математики. Вони приймали активну участь в іграх та конкурсах, із задоволенням розгадували кросворди та ребуси, розв'язували цікаві задачі. Найактивніші учасники математичного дійства отримали бонуси - "Піфагорчики" та "Вієти", які дають змогу підвищити оцінку з математики.
     Щиро дякуємо всім учням та вчителям школи за співпрацю!
















Немає коментарів:

Дописати коментар