пʼятниця, 24 березня 2017 р.

Тиждень біології

        З 20.03 по 24.03.2017 року у Берегометській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 проводиться тиждень біології. В рамках тижня  був проведений відкритий урок на еколого-лісівничу тематику спільно з державним підприємством "Берегометське лісомисливське господарство" на тему "Ліс - майбутнє у наших руках", під час якого вчитель біології та лісівництва Гавалешко Жанна Миколаївна та начальник лісового відділу Лазоряк Ярослав Йосипович розповіли про важливе значення лісів, про породи дерев, які переважають у нашій місцевості.  Провідний інженер з рекреаційного благоустрою, туризму та комунікацій Берегометського лісомисливського господарства Тетяна Тирон розповіла учням про екологічну та економічну роль лісів для гірських районів, важливість створення лісових насаджень, про здобутки лісового господарства області. Крім того, учні 8 класу дізналися про ряд важливих функцій, основна з яких пов'язана з тим, що вони створюють і захищають природні ресурси.
        22.03.2017 року учні 8 класу разом з класним керівником Гавалешко Ж.М. підготували виступ до Міжнародного дня води, де хотіли донести важливу інформацію про воду, її значення для людини та природи, про небезпеку стічних вод.
        23.03.2017 року відбулася зустріч з представниками НПП "Вижницький", провідними фахівцями з екологічної освіти Головатюк Лідією Володимирівною та Павлюк-Пятуніною Зоєю Володимирівною, під час якої були проведені акції "Збережемо первоцвіти". Учні 5-7 класів мали можливість переглянути відеоролик про перші весняні квіти, про небезпеку їх зникнення, розв'язували кросворди та  виконували інші цікаві завдання. Для учнів 2-4 класів був проведений майстер-клас, під час якого діти навчилися виготовляти паперові перші весняні квіти.
      24 березня 2017 року підведено підсумки тижня біології. Найбільш активних учасників запланованих заходів на урочистій лінійці відзначили грамотами. Всім дякуємо!





       






Немає коментарів:

Дописати коментар