пʼятниця, 21 травня 2021 р.

Підсумки тижня БДР.

   На виконання наказу по Берегометському ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 від 01.04.2021р. №40 "Про проведення Тижня безпеки дорожнього руху", з метою попередження дитячого дорожнього травматизму, з 17 по 21 травня 2021 року, у Берегометському ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 були проведені такі заходи:

- протягом тижня класні керівники 1-11 класів, педагоги-організатори М.М.Бужора, Н.В. Марчук  та соціальний педагогог Н.В.Дроняк провели бесіди з батьками учнів, акцентували увагу на проблемі щодо забезпечення захисту життя та здоров’я дітей в процесі дорожнього руху, поліпшення засвоєння дітьми норм безпечної поведінки на дорогах. Провели цикл виховних заходів з питань повторення знань з безпеки дорожнього руху у формі бесід, зустрічей, вікторин, конкурсів, творчих робіт, заочних подорожей, уявних мандрівок, інсценізацій, рольових і сюжетних ігор.  Провели індивідуальні та групові профілактичні бесіди з учнями, що мають велосипеди, роликові ковзани, скейти, з питань безпеки дорожнього руху.

- взяли участь у конкурсі відеоробіт на тему: «Будь помітним на дорозі». https://dopomogadtp.com/ua/

- класними  керівниками 1-11 класів (дистанційно) проведено єдиний національний урок «Будь помітним на дорозі» (21.05.2021р)







Немає коментарів:

Дописати коментар