понеділок, 31 травня 2021 р.

"Школо, прощавай..."

   31 травня 2021 року Берегометський  ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 провів у доросле життя своїх випускників урочистою лінійкою свята останнього дзвоника. 
    « Відлітаємо… Прощавай, рідна школо!»
   14  випускників навчального закладу, в подяку вчителю, приготували цікаві сюрпризи. Це – «Вінок вдячності» із квітів, символів України,  власноруч вишивана подяка вчителям від випускниці закладу  Бойчук Еріки – Паші, «Настанови учням навчального закладу» від Голови Ради старшокласників Бужори Анни. Лунали вірші та пісні про школу. Панувала урочиста атмосфера свята. 
   До присутніх зі словами привітання та найкращими побажаннями звернулися  директор школи Чепига Світлана Василівна та ЗДНВР Лупу Людмила Михайлівна.
    На завершення свята від учнів звучали слова вдячності за невтомну працю, за любов і турботу до першої вчительки Романюк Євдокії Юріївни  та класного керівника Барбазяк Ольги Миколаївни. 
   Бажаємо своїм вихованцям  впевнених сил і високих цілей, підтримки рідних і міцної любові, доброї вдачі та яскравого світла на шляху, гарних ідей і блискучих успіхів, вірних друзів і щастя без жодної перешкоди. 









Немає коментарів:

Дописати коментар