пʼятниця, 28 травня 2021 р.

"Сокіл" ("Джура") 2021


Учні Берегометського ЗЗСО 
І-ІІІ ст.№2 взяли активну участь у  ІІ етапі  Всеукраїнської дитячо-юнацької  військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»), який проводився  26.05.2021р-27.05.2021р. 
  Основна мета змагань  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – патріотичне та духовне виховання учнівської молоді на ідеях козацького лицарства та козацьких звичаїв.
 

 Гра "Сокіл" ("Джура") спрямована на творчу співпрацю з дітьми та молоддю, на виховання українських громадян ХХІ століття, еліти Української Держави – творчої, наукової, військової, державної і самодостатньої перед усім світом.
  Команда нашого навчального  закладу «Чайка» гідно змагалася у конкурсах та показала високі знання з предметів Історія України, «Захист України». Демонстрували вмінння надавати першу медичну допомогу постраждалому.
 Члени команди – це учні 7-8 кл. 
1.Бужора Богдан Васильович
2.Ткачук Андрій Романович
3.Іванюк Дмитро Миколайович
4.Козловський Дмитро Васильович
5.Ханагян Максим Артурович
6.Боднарюк Наталія Степанівна
7.Бойчук Катерина Іванівна
8.Берник Вікторія Валеріївна
9.Бужора Богдан Миколайович
10.Граб Христина Дмитрівна
Командир – Волощук Ілля. 
  За підсумками гри команда «Чайка» посіла почесне ІІ місце.
  Вітаємо переможців!
  Щира подяка за підготовку команди: вчителю предмету «Захист України» - Лаюку В.В., вчителю географії - Матюшенко Ю.І., вчителю фізичної культури Сідору Ю.Т., заступнику директора з виховної роботи Марчук Н.В.










Немає коментарів:

Дописати коментар