пʼятниця, 4 листопада 2016 р.

Вшанування 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського


    150-річчя від дня народження видатного українського державного та політичного діяча, Голови Центральної Ради Української Народної Республіки Михайла Грушевського цього року відзначать в Україні на державному рівні.
    У містах і містечках проходять конференції, круглі столи, наукові читання, присвячені популяризації наукової, державотворчої та історико-культурної спадщини М. Грушевського.  
       І наша школа  вшановує 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського. З метою вшанування пам’яті та відзначення ювілейної дати від дня народження М.С.Грушевського, в Берегометській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 у 2016/2017 навчальному році продяться інформаційно-просвітницькі заходи, зокрема: бесіди, наукові читання, тематичні лінійки «Великий син українського народу», «Михайло Грушевський: голос історії», «М.Грушевський: життя і діяльність очима нащадків». А, учень  10 класу Солом'яний Денис  з творчою роботою на тему: «Нарис історії Київської землі» – перший синтетичний твір М.Г.Грушевського» 04.11.2016 року брав участь в районній учнівській конференції, присвяченій життю і діяльності Михайла Грушевського.





Немає коментарів:

Дописати коментар