пʼятниця, 14 червня 2024 р.

Випускний 9 клас 2024


    Сьогодні знаменний день у Берегометському ліцеї №2  – день випуску з 9-х класів! З вітальними словами до випускників зверталися директор ліцею Чепига С.В., заступник з НВР Лупу Л.М., перша вчителька Мілімонко Л.М., класні керівники Меленко О.М. та Хованець Є.М., які побажали впевненості у собі, у своїх силах, непохитної віри в свій успіх, у свою велику мету, в свою щасливу долю! Сюрпризом для дітей було привітання від першого класного керівника 9-Б класу, Лаюка В.В., який захищає нашу Україну.
    Ми пишаємося кожним випускником нашого ліцею. З гордістю відмічаємо ліцеїстів, які отримали свідоцтво з відзнакою: Агригорій Євгенію, Андрійчук Марину, Бойко Маргариту, Гавалешко Настасію, Данка Михайла, Кошілку Андрія, Тимуша Миколу та Ткачука Олега. Ми пишаємося вами! Ви розумні, талановиті, цілеспрямовані та працьовиті.
    Ліцеїсти з хвилюванням та легким сумом згадували  роки, проведені в ліцеї,  друзів, вчителів. Стільки всього було за ці роки: радості, перших шкільних закоханостей, важких контрольних та веселих канікул.
    Випускники щиро дякували своїм вчителям за їхню невтомну працю, за знання та мудрість, якими вони ділились протягом усіх цих років. 
    Це був незабутній день, сповнений емоцій, сміху та сліз. Було багато подарунків та приємних сюрпризів. Випускники співали пісні, ділились своїми враженнями та планами на майбутнє. Це свято залишиться в наших серцях назавжди! Щиро вдячні заступнику з ВР Марчук Н.В., педагогу-організатору Бужорі М.М., класним керівникам Меленко О.М. та Хованцю Є.М., вчительці інформатики Міняйло Г.В. та учнівському самоврядуванню за організацію випускного вечора!
    Бажаємо всім випускникам 9 класів успіхів, щастя та мирного неба над головою!💙💛

Немає коментарів:

Дописати коментар