четвер, 27 червня 2024 р.

Випускний 11 клас 2024

 


    Тільки вчора пролунав останній дзвоник, і ось вже випускний, до якого одинадцять років, як по східцях, довелося підніматися випускникам...
       Випускний вечір - це закінчення перед великим початком...
   Випускний вечір - надзвичайне свято: радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідним ліцеєм, такими затишними, рідними класами, коридорами, дорогими наставниками, які впродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.
   27 червня 2024 року Берегометський ліцей №2 проводжав у доросле життя своїх випускників. На свято випускного вечора прийшли вчителі, батьки, друзі та знайомі наших випускників, де на них чекала найприємніша мить - "ВИПУСК 2024", нагородження та вручення документів. Цьогоріч свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти отримали 14 випускників. Приємно відзначити, що золотий та срібний фонд нашого ліцею поповнився, зокрема було нагороджено:
🥇Москалюк Олександру Олексіївну - золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні»;
🥈Ткачука Андрія Романовича - срібною медаллю «За досягнення у навчанні»;
🥈Флореско Марію Михайлівну - срібною медаллю «За досягнення у навчанні».
     Першою зі словами привітання звернулася до всіх присутніх директор ліцею Світлана ЧЕПИГА. З цією важливою подією випускників привітала ЗДНВР Людмила ЛУПУ. Вони побажали дітям успіхів на обраній життєвій дорозі, впевненості в завтрашньому дні, здійснення мрій. Свято, підготоване класним керівником 11 класу Юлією Матюшенко, ЗДВР Наталією Марчук, педагогом-організатором Мар'яною Бужорою було надзвичайно хвилюючим та зворушливим. Усі промови, звернення, виступи вчителів, батьків, класного керівника, першої вчительки зводились до побажання молодим людям щасливої долі та успіхів у майбутньому. Приємні емоції, святковий настрій, радісний сміх і сльози розлуки панували серед присутніх.
   Дорогі наші випускники! Стильні хлопці й чарівні дівчата! Щиро бажаємо вам міцного здоров'я, успіхів, щедрої долі та щастя у всьому! Тож у добру путь!


Немає коментарів:

Дописати коментар