четвер, 30 травня 2019 р.

"Прощавай, початкова школо!"


Початкова школо, проводжай
в день весняний свій 4 клас.
Знають стіни, у яких зростав,
ви прийдете не один ще раз...




     Як одна прекрасна мить, пролетіли чотири роки навчання для учнів 4 класу Берегометської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. 29 травня 2019 року  урочисто пройшло свято "Прощавай, початкова школо!"
     Свято-подорож у минулі роки навчання розпочала класний керівник 4 класу Мілімонко Людмила Олександрівна. Лишилася позаду перша сходинка у країні знань. Цікаві історії з шкільного життя, пісні та смішинки лунали від учнів для всіх присутніх. Діти пригадували хвилини радості та хвилювання під час навчання. Зворушливо звучали звернення учнів до першої вчительки Людмили Олександрівни. Хвилюючим  моментом була батьківська сторіночка, де класний керівник з дітками зверталися до батьків. Святкову атмосферу доповнювали світлини участі четвертокласників у шкільних святах, акціях, змаганнях протягом 4-х років навчання. 
     До присутніх зі словами привітання та найкращих побажань звернулися  директор школи Чепига Світлана Василівна, ЗДНВР Лупу Людмила Михайлівна, які вручили випускникам дипломи. 
     На завершення свята звучали слова вдячності за невтомну працю, за турботу до першої вчительки та вчителів-предметників від батьків. 
     Сюрпизом для класного керівника Людмили Олександрівни стало відео привітання від учнів, а для дітей - святковий торт від батьків.
    Захід підготували класний керівник Мілімонко Людмила Олександрівна, педагог-організатор Бужора Мар'яна Михайлівна, вчитель інформатики Міняйло Г. В.











Немає коментарів:

Дописати коментар