четвер, 16 травня 2019 р.

День цивільного захисту


     16 травня 2019 року в Берегометській ЗОШ І-ІІІ ст.№2 відбувся “День цивільного захисту”.  Керівником ЦЗ, директором школи Чепигою С.В. та вчителем ЗВ Лаюком В.В. о 9:00 проведено загальношкільну лінійку, оголошено план проведення  Дня ЦЗ.
     В  цей день бібліотекарем Агригорій Н.К. організовано виставку літератури: «Бережи своє здоров´я». На 2 та 3 уроках  проведено тематичні заходи:

  • Боднарюк Л.О. - вчителем 3 класу годину спілкування на тему «Як уникнути небезпечних ситуацій на природі»;
  • Галункою Л.М.- класним керівником 5 класу бесіду на тему: «Узагальнення знань з протипожежної безпеки: обережно пожежа!»;
  • Меленко О.М. - вчителем основ здоров'я  тренінг «Мої дії у надзвичайних ситуаціях» (7 клас);
  • Москалюк М.Р. - класним керівником 8 класу годину спілкування «Правила безпеки при поведінці з вибухонебезпечними предметами»;

     О 12 годині відбулася зустріч учнів 7-11 класів з викладачами БДМУ Єременчук Інгою Василівною та Борисюк Аллою Степанівною на тему «Психологічний супровід під час виникнення надзвичайних ситуацій. Долікарська допомога». Медичною сестрою школи Бойко Г.В.,  вчителем ЗВ Лаюком В.В., вчителем інформатики Міняйло Г.В. продемонстровано навчальні фільми та презентації для учнів 5, 11 класів на теми: «Інфекційні захворювання та їх профілактика», «Вплив радіаційного забруднення на живі організми та довкілля». Завершився День ЦЗ евакуацією учнів з приміщення школи, виходом в запасний район.



























Немає коментарів:

Дописати коментар