четвер, 7 березня 2019 р.

Свято жінки і краси


      6 березня 2019 року, напередодні  Міжнародного жіночого дня, у Берегометській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 пройшло свято учнів 3 класу, яке організувала та провела вчитель початкових класів, класний керівник 3 класу Боднарюк Людмила Олександрівна. Хлопчики-джентльмени порадували жінок-матусь, бабусь, сестричок та вчителів щирими словами вітань до 8 березня. Дівчатка танцювали прекрасний танець, зачарували глядачів своєю ніжністю та привабливістю. Лунали жарти, вірші, пісні, що додали святковості та урочистості святу.
     7 березня  2019 року для прекрасної половини педагогічного колективу лунало безліч вітань. Свято «Весняне царство жінки» підготували хлопці 8-11 класів -  учні самоврядування. Вони порадували присутніх дотепними гуморесками, зворушливими віршами, щирими побажаннями та компліментами, запальним танцем. Директору школи Чепизі Світлані Василівні голова ради старшокласників Бужора Анна презентувала сувенір з побажаннями на пам'ять. Це було цікавим і ніжним подарунком від креативних колег - заступника директора з виховної роботи Марчук Наталії Василівни та педагога-організатора  Бужори Мар'яни Михайлівни. 
     Тож вмійте дивувати жінок, бережіть їх і даруйте їм радість та позитивні емоції не лише 8-го березня, а й щодня. Зі святом любі і дорогі представниці прекрасної статі, щастя вам, ніжності, кохання!














Немає коментарів:

Дописати коментар