неділя, 24 березня 2019 р.

Підсумки тижня біології


     З 18.03.2019 р. по 22.03.2019 р. у Берегометській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 проведено тиждень біології. Учні активно брали участь у вікторинах, конкурсі на кращу стінгазету, різноманітних заходах та акціях.
     21.03.2019 р. відбувся захід на тему: «Ліси – наше багатство!». Під  час  заходу  учні  9 та 10 класів  разом  з вчителем  біології  Гавалешко Ж. М.,  заступником  директора школи  з  НВР Лупу Л.М. та з начальником лісного відділу ДП «Берегометського ЛМГ» Лазоряком Ярославом Йосиповичем розглянули особливості лісів та їх значення. 
     В рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» учні 8, 9 класів разом з директором школи Чепигою С. В., заступником директора з ВР Марчук Н. В., педагогом-організатором Бужорою М. М., вчителем біології Гавалешко Ж. М. та Ярославом Йосиповичем висадили на ділянці біля школи саджанці клена ясенелистого та ялини звичайної.
     22.03.2019 р. учні 7 класу виступили на лінійці до Міжнародного дня води, темою якого у 2019 році є «Не залишаючи нікого осторонь» та взяли участь у акції «Збережемо воду». Педагог-організатор, класний керівник 7 класу Бужора М. М. провела годину спілкування «Вода – джерело життя». Дані заходи сприяли розширенню уявлень учнів про роль води в житті людей, поглибили знання про водні ресурси. 
     Дякуємо учням за активну участь під час проведення тижня біології.
























Немає коментарів:

Дописати коментар