вівторок, 26 грудня 2017 р.

Новорічний калейдоскоп

Новорічне свято – це, без сумніву, довгоочікувана казка для всіх дорослих і дітей. Саме з цього часу  ми всі знову починаємо вірити в чудеса, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися,  учням нашої школи потрібно було підготувати казкову атмосферу -  прикрасити новорічну  ялинку, залу  сніжинками, гірляндами та іграшками. В ці  дні у всіх учнів, вчителів та батьків  був предсвятковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного.  

     Святкування Нового року у стінах Берегометської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 проходили 20-22 грудня.  Учні 1-го класу підготували новорічний виступ "Новорічна ялинка", 2-ий клас -  "У гостях у казки". Для учнів 3-5 класів було підготовано святкову феєричну програму   з новорічними сюжетами, конкурсами,  піснями та хороводами. По закінченню свята Дід Мороз та Снігуронька подарували солодкі подарунки. Учні 6-го класу підготували казкову, костюмовану постановку, де під музичний супровід відбувались казкові дійства. Родзинкою свята стала інтермедія 7-го класу "Хата на тата". На новорічний маскарад учні 8-11 класів презентували цікаві історії з шкільного життя, пародії, старі казки на новий лад.  

     Гарним настроєм, радістю, відчуттям чарівної новорічної  казки  – ось з якими емоціями учні, вчителі та батьки нашої школи зустрічатимуть  Новий 2018 рік.



























Немає коментарів:

Дописати коментар