четвер, 7 грудня 2017 р.

Конкурсно-розважальна програма до Дня ЗСУ у Берегометській ЗОШ І-ІІІ ст.№2 «Ну мо, хлопці!»

     
Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов'язок тих, хто живе, хто користується всіма її благами і дарами. Виконуючи цей почесний обов'язок, ідуть  юнаки служити в армію, щоб берегти мир і спокій своєї Батьківщини, стояти на сторожі її інтересів.
      
     Нелегка військова служба. Це ранні підйоми, багатокілометрові пробіжки і армійська дисципліна. А нашим хлопцям для того, щоб стати справжніми захисниками, треба уже зараз готуватися: загартовуватися, займатися спортом. І не тільки! Треба ще бути мужніми, винахідливими і кмітливими.
     І ми  переконалися, що сильна половина людства дійсно наділена такими якостями, бо саме це довели  учасники команд Лукавецької ЗОШ І-ІІІ ступенів «Палаючі серця» та команда Берегометської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 «Чайка». Хлопці обох команд показали  високу майстерність у військових та спортивних змаганнях, порадували глядача гострим розумом та дотепним гумором. У запеклій боротьбі дві команди отримали рівну кількість балів 37. За рішенням журі обидві команди відзначені грамотами та символічними подарунками.











Немає коментарів:

Дописати коментар