понеділок, 8 травня 2017 р.

XХ Зліт обдарованої учнівської молоді Гуцульщини

    05.05.2017 року в Мигівському НВК відбувся XХ Зліт обдарованої учнівської молоді Гуцульщини, метою якого є підтримка талановитих школярів, ознайомлення їх з усіма частинами Гуцульщини – галицькою, буковинською, закарпатською та виховання патріотів свого краю.
     Для участі у ХХ Зльоті обдарованої учнівської молоді Гуцульщини прибули делегації з усіх районів гуцульського регіону: Верховинського, Косівського, Надвірнянського, Коломийського та м. Яремчі (Прикарпаття), Рахівського (Закарпаття), Вижницького та Путильського (Буковина). Нашу, Берегометську ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, представляли: учні 8 класу Іванюк Іван та Тирон Михайло, учитель географії Матюшенко Юлія Іванівна, учитель біології Гавалешко Жанна Миколаївна.
     Захист учнівських творчих, дослідницьких робіт проводився у 9-ти номінаціях. Журі оцінювало роботи та виступи учасників відповідно до вимог, що прописані у Положенні про Зліт обдарованої учнівської молоді Гуцульщини. Особливу увагу звертали на відповідність змісту і форми поданих матеріалів вимогам до творчих робіт, актуальність та новизну обраної теми, якість презентації творчої роботи, значимість та повноту розкриття теми, практичне застосування роботи. Робота йшла жваво й цікаво: доповідачі зі знанням матеріалу розкривали теми своїх досліджень, ґрунтовно відповідали на запитання членів журі та інших учасників.
     Відмінно виступили наші конкурсанти:
1 місце – Іванюк Іван, секція «географія та економіка»;
2 місце – Тирон Михайло, секція «біологія, хімія».
Щиро вітаємо учнів та їх керівників з перемогою та бажаємо нових досягнень!






1 коментар: