четвер, 29 червня 2023 р.

"На межі між дитинством і дорослим життям"


    Сьогодні, 29 червня 2023 року, в Берегометському ліцеї №2 відбулося свято випускного вечора, до якого 11 років як по східцях піднімались випускники. Це свято було радісним і водночас сумним, бо стало для наших учнів межею між дитинством і дорослим життям.
    Урочисте дійство розпочалося словами вдячності ЗСУ, які оберігають наш спокій, захищають країну від ворога та виборюють цілісність та незалежність нашої держави. А також всі присутні вшанували пам’ять загиблих, які віддали своє життя за мирне майбутнє нашої України, хвилиною мовчання.
    "Золотий фонд" нашого закладу поповнився, адже 6 учнів цього випуску нагороджено золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні», а саме: Андрійчук Богдан, Андрійчук Петро, Гузак Софія, Кошілка Анастасія, Меленко Юрій, Хованець Тетяна. 
    З найкращими побажаннями до наших випускників зверталися директор ліцею Світлана Чепига, ЗДНВР Людмила Лупу, перша вчителька Людмила Боднарюк та класний керівник Мар'яна Бужора. Трепетні слова-настанови линули до уже дорослих дітей від найрідніших - батьків.
    Свято, яке підготувала ЗДВР Наталія Марчук, було наповнене конкурсами, цікавинками, виступами випускників ліцею, словами вдячності вчителям, батькам. Голова Ради старшокласників, випускниця Кошілка Анастасія вручила "ПОДЯКУ" найкращим вчителям. На завершення всі присутні мали змогу переглянути відео, що підготувала випускниця Хованець Тетяна, з цікавими моментами шкільного житття...
    Дорогі діти! Зичимо вам всім успіхів у житті, любові та здоров’я! Нехай кожен з вас знайде своє покликання, нехай мрії збуваються, а життя приносить радість та задоволення. Щасливого майбутнього!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар