середа, 1 вересня 2021 р.

Свято знань!



День знань — справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і зворушливий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. 

              Урочиста лінійка Берегометського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 пройшла під назвою «Ключ до знань!». Першокласники пройшли осередки – випробування гідно і за це від одинадцятикласників отримали ключ та факел знань. Діти танцювали, співали та веселились, подивувавши однокласників, вчителів та батьків. 
Директор  закладу освіти Чепига  Світлана Василівна, заступник директора з НВР Лупу Людмила Михайлівна та перша вчителька Берник Віра Петрівна привітали всіх з чудовим святом Днем Знань. З вітальним словом до школярів звернулися секретар Берегометської селищної ради Думенко Юлія Юрівна та заступник голови Берегометської селищної ради  – Риб'юк Богдан Васильович. 
Бажаємо усім школярам у новому 2021-2022 навчальному році підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів, досягти омріяної мети. Ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому — високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.  Вчителі, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави допоможуть вам у нелегкій навчальній роботі. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину! Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!












Немає коментарів:

Дописати коментар