пʼятниця, 25 червня 2021 р.

Випускний бал 2021

 

      Ось і настало довгоочікуване свято випускного балу для випускників 2021 року Берегометського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2. Це мить прощання зі школою, рідними, затишними стінами, щирими друзями, добрими наставниками, рідною домівкою. Все це - позаду. А попереду - доросле, самостійне життя. 

      У цей незвичайний та урочистий день прощалися із рідною школою 14 чудових учнів. Чотири учениці, а саме Боднарюк Христина, Бужора Анна, Бойчук Еріка Паша, Кейван Станіслава нагороджені Золотою медаллю за високі досягнення у навчанні; 6 учнів отримали грамоти "За особливі досягнення у вивченні окремих предметів". 

      Слова вітань та найкращих побажань для наших випускників линули від директора закладу Світлани Чепиги, ЗДНВР Людмили Лупу, перших вчителів Катерини Гузак і Євдокії Романюк, класного керівника Ольги Барбазяк. Зі сльозами на очах звертались до своїх дорослих дітей найрідніші - батьки, бажаючи щасливого майбуття. 

      Свято, яке підготували ЗДВР Наталія Марчук, педагог-організатор Мар'яна Бужора, вчитель української мови та літератури Степанія Клапій було наповнене музичними виступами учнів та випускників закладу, словами вдячності вчителям, батькам. На завершення випускники 2021 року під мелодію прощального вальсу закружляли в романтичному танці, відпускаючи своє безтурботне дитинство та роблячи крок у доросле житття...

      Дорогі наші діти! Ми твердо віримо, що вам не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної цілі і зможете взяти на себе відповідальність за власну долю та долю нашої країни. Пам’ятайте, ваші успіхи стануть найвищою винагородою учителям та рідним людям, які вкладали у вас усю свою любов, доброту і щедрість своїх сердець. 

      У добру путь!




















Немає коментарів:

Дописати коментар