середа, 21 жовтня 2020 р.

ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ

 

"Подорож до свого «Я»"

20  жовтня 2020 року у Берегометській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2  вібулося тренінгове заняття для педагогів "Подорож до свого «Я»".  
Метою даного заняття було  психопрофілактика психічного здоров’я педагогів, розвиток самоусвідомлення, саморефлексії, самоаналізу, як необхідних складових здоров’я педагога, сприяння формуванню практичних навичок володіння собою в різних ситуаціях, збагачення психологічної компетентності педагогів.
Психологом школи Атрощенко О.Ю. було запропоновано ряд вправ для педагогів, під час виконання яких, всі мали змогу покращити навички володіння собою в різних ситуаціях, отримати позитивні емоції, відчути атмосферу згуртованості та дроброзичливості. 
Соціальний педагог закладу Дроняк Н.В. представила відеопроект під назвою:"Створення сприятливого соціально-психологічного клімату - запорука формування творчого колективу", де перзентувала, які чинники важливі для створення сприятливого та позитивного  соціально-психологічного  клімату в колективі.

«Яка величезна сила – колективне відчуття ласки і доброти, колективної доброзичливості. Воно, як бурхливий потік, захоплює найбайдужіших». 
В.О.Сухомлинський











Немає коментарів:

Дописати коментар