вівторок, 12 лютого 2019 р.

«Зустріч поколінь»



     Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу. І так прекрасно, що існує давня традиція щороку збирати випускників різних років на вечір зустрічі у стінах рідної школи. 
     У Берегометській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ось уже декілька років поспіль не порушується традиція збирати усю велику шкільну родину.  Цього року до школи завітали випускники 10, 20 та 30-річного випуску.   
     Радо зустріла наша школа своїх випускників. У вступному слові директор школи Чепига Світлана Василівна привітала всіх присутніх та підкреслила, що незважаючи на давню історію, школа іде в ногу з часом. Серед досягнень учнівського та педагогічного колективів - щорічні перемоги у ІІ та ІІІ етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад та  конкурсів. Заступник з навчально-виховної роботи того періоду Клапій Степанія Іванівна зачитала список колишніх учнів, що прибули на свято. До слів привітань долучилася заступник директора з навчально-виховної роботи Берегометської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Лупу Людмила Михайлівна. Перша вчителька всіх трьох випусків Романюк Євдокія Юріївна звернулася до своїх колишніх вихованців зі словами, в яких висловила думку про те, що кожний випуск залишає незабутній слід в історії школи. Класні керівники випускників Берник Валентина Володимирівна (20 років) та Кузик Фрозина Іллівна (10 років) пригадали найцікавіші моменти шкільного життя.
     Зал переповнювався дотепним жартом, веселим настроєм і шкільними історіями. Учні 7 класу презентували сучасну школу і продемонстрували, яке воно життя учнів через роки. Голова ради старшокласників, учениця 9 класу Бужора Анна порадувала всіх присутніх музичним вітанням. Урочиста частина, яку підготували заступник директора з виховної роботи Марчук Наталія Василівна, педагог-організатор Бужора Мар’яна Михайлівна, учні 11 класу з класним керівником Лаюком Володимиром Васильовичем завершилась. Далі в програмі були  зустрічі: довгождане   спілкування  зі  своїми учителями,  однокласниками. 
     Шкільними коридорами, як колись, проходили випускники, довго гомоніли по класах, сидячи за шкільними партами. 



























Немає коментарів:

Дописати коментар