пʼятниця, 14 грудня 2018 р.

Всеукраїнський тиждень права в Берегометській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2

На виконання  наказу по школі №238 від 15.11.2018 року    «Про затвердження Плану заходів щодо проведення у  2018 році Всеукраїнського тижня права в Берегометській ЗОШ І-ІІІ ст. №2» та з метою організації належної правовиховної та просвітницької роботи у загальноосвітньому навчальному закладі, формування правової свідомості особистості, виховання доброзичливості, людяності, тактовності, відповідальності в період з 10 по 14 грудня 2018 року в Берегометській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 проводився Всеукраїнський тиждень права. 
     Зокрема:
     10.12.2018 року:
-  для учнів 9-10 класів учителем  правознавства С. В. Чепигою проведено урок правознавства  на тему: «Загальна декларація прав людини. Закон і реальність.»;
- проведено зустріч з представником  ювенальної превенції Вижницького відділення поліції Стратієм  Ю.В. на тему: «Я маю право» з  учнями 8-11 класів.
     11.12 2018 року :
- психологом Атрощенко О. Ю. проведено розвивальне заняття  «Як не стати жертвою злочину» для учнів 9 класу. 
- Бібліотекар Агригорій Н. К. облаштувала правову експозиція на базі шкільної бібліотеки з нагоди проголошення  Загальної декларації прав людини та громадянина. 
     13.12.2018 року
- Педагогом-організатором  Бужорою М. М., учителем правознавства Чепигою С. В. продемонстровано презентацію «Конвенція ООН про права дитини. Закон і реальність» для учнів  5-6 класів. 
     Протягом тижня працювала «Правова кіномережа» − організовано відеоперегляд та аналіз фільмів на правову тематику  ( 9 -11 класи).  Учителем правознавства Чепигою С. В. випущено правовий бюлетень „Кримінальна відповідальність за хуліганство”. 
     Завершився тиждень  конкурсами на кращу стінгазету  "Я маю право…" (5-6 клас), кращий малюнок «Мої права» (5-6 класи) та підсумковою лінійкою.
     Найбільш активними учасниками тижня були такі учні: Берник Наталія, Боднарюк Наталія, Герій Ірина, Романюк Катерина (5 клас), Мендришора Ніколіна, Ханагян Максим  (6 клас).









Немає коментарів:

Дописати коментар