пʼятниця, 5 жовтня 2018 р.

І навіть та берізка біля школи...

     Учитель… Таке ніжне, світле слово. Воно лунає так дзвінко, як чисте джерельце, воно лине, як та провідна зірка, що осяює путь. Але водночас це слово закликає до праці, до дії, творчого пошуку, самовизначення. 
     З нагоди Дня вчителя в Берегометській ЗОШ  І-ІІІ ступенів №2 було проведено свято “Уклін Вам до землі любі, милі вчителі”. З привітальними словами до колег-вчителів звернулись директор школи - Чепига Світлана Василівна та заступник директора з навчально-виховної роботи - Лупу Людмила Михайлівна. Учні 7 класу разом із класним керівником Бужорою Мар'яною Михайлівною підготували урочисту лінійку, на якій лунали слова вдячності вчителям  школи, чарівні пісні і вірші. Учні 11 класу  під  керівництвом заступника директора з виховної роботи Марчук Наталії Василівни підготували свято "Учителем школа жива". Щирі слова вдячності,  побажання щастя, здоров'я, творчих злетів та професійних перемог звучали протягом усього дійства. Гумористичні номери учениць 11 класу та шкільної команди КВН "М'ясорубка гумору" підняли настрій та зарядили всіх присутніх позитивом.
     Свято минуло, залишивши присмак радості, любові, взаємопідтримки і єднання двох найважливіших шкільних ланок – учнів та учителів!















1 коментар:

  1. Вітаю шановну Світлану Василівну та весь педагогічний колектив з професійним святом.
    ЗІ СВЯТОМ, ХТО В ТЕМІ...
    І збоку цей день виглядатиме раєм...
    Цілунок залишить Господь на чолі...
    За те, що ми інколи навіть згораєм,
    Щоб світ засвітився...Бо ми - вчителі...
    А світ, він нерідко літає й на мітлах.
    І ми в нім буваєм і добрі, і злі.
    Не знаю, в чім пафос...Не воїни світла.
    Ми світимось просто...Бо ми - вчителі...

    ВідповістиВидалити