субота, 23 червня 2018 р.

Випускний бал 2018, 11 клас

"Шкільні роки чудові
і нам вас не забути..."

     У п'ятницю, 22 червня 2018 року Берегометська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відпустила у вільне плавання своїх випускників. Для 15 учнів залишились в минулому і шкільні пригоди, і ЗНО, і вимогливі, але такі рідні вчителі. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. 
     З найтеплішими словами до випускників звернулася директор школи Світлана Василівна Чепига, яка побажала успіхів, нових досягнень та радості і натхнення на всьому життєвому шляху. Заступник директора з навчально-виховної роботи Людмила Михайлівна Лупу також привітала винуватців свята та зачитала наказ про випуск зі школи випускників 2018 року, а директор школи вручила атестати про повну загальну середню освіту. Золотою медаллю нагороджена випускниця Іванюк Анна. Шотропа Мирослава отримала Почесну грамоту за високі досягнення у вивченні географії.
     Зі словами вітання та найкращими побажаннями до випускників і їхніх батьків звернулася секретар селищної ради Юлія Юріївна Думенко.
    Дуже зворушливими і щирими були виступ першої вчительки Людмили Олександрівни Мілімонко та побажання від класного керівника Людмили Миколаївни Галунки. З напутніми словами, привітаннями та порадами звертались до своїх дітей батьки.
     Свято, підготовлене заступником директора з виховної роботи Наталією Василівною Марчук та педагогом-організатором Мар'яною Михайлівною Бужорою, було обрамлене цікавою концертною програмою, в якій прозвучали пісні та музичні номера, гумореска, побажання від казкових героїв. Всі присутні мали змогу подивитися відео про 1 вересня 2007 року теперішніх випускників.
    Випускники віддали належну шану своїм учителям, котрі змалку плекали їх, навчали, творили із кожної дитини особистість. Ніжними переливами звучала мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками, зі своїм безтурботним дитинством. 












Немає коментарів:

Дописати коментар