пʼятниця, 15 вересня 2017 р.

Олімпійський тиждень

На виконання листа Чернівецького ОВФВС №213/04 від 17.08.2017 року «Про проведення Всеукраїнського Олімпійського тижня», листа відділу освіти Вижницької райдержадміністрації від 30.08.2017 року №944 «Про проведення Олімпійського тижня та Всеукраїнського Олімпійського уроку», з метою залучення дітей та молоді до занять фізичною культурою, здорового способу життя в Берегометькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №2  з 11.09 по 15.09.2017 року  було проведено  «Олімпійський тиждень», присвячений  Дню фізичної культури та спорту.  
       Учні впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи.
       Школярі  взяли участь у вікторині «Що я знаю про Олімпійські ігри?». В рамках Олімпійського тижня в нашій школі вчителем  фізичної культури Сідором Ю.І.  були проведені Олімпійські  уроки  на тему «Сторінками історії олімпійського спорту». До проведення олімпійського тижня долучилися і класні керівники. У класних колективах 1-11-их класів були проведені виховні години: «Здоровим бути – зі спортом дружити» (3 клас); «Спорт – сила, краса, здоровя» (4 клас); «Історія Олімпійських ігор» (5-8 класи); «Досягнення українських спортсменів» (9-11 класи).
        Протягом тижня учні  змагалися за звання найкращої команди з  міні-футболу (5-7 класи),  проведено різноманітні змагання, а саме: «Змагання  юних олімпійців», «Малі Олімпійські ігри», турнір з шахів.
        Олімпійський тиждень  був насичений, цікавий та змістовний, а учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому.
        Ми ще раз побачили, що в нашій школі ростуть сильні, спритні й сміливі діти. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами.









Немає коментарів:

Дописати коментар