понеділок, 26 червня 2017 р.

У добру путь, випускники!

     

     Цієї неділі, 25 червня 2017 року в затишному залі будинку культури зібралося дуже багато людей: учнів школи, вчителів, батьків і рідних школярів, а також  чимало гостей. Всі присутні радо зустрічали 17 випускників Берегометської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, що випурхнули білими голубами з шкільного гнізда у незвідані далі дорослого, самостійного життя.  
     Лунає музика. І ось  починають заходити випускники 2017 року. Їх не впізнати в чарівних сукнях та елегантних костюмах. Вони такі гарні і водночас підкреслено вже дорослі. Радість, гордість  і  одночасно сум від того, що їх діти вже виросли,  що їм  належить іти у світ широкий від батьківських порогів, - на обличчях та в очах батьків випускників. А сценарій  святкового заходу продовжується. Директор школи Світлана Василівна Чепига та ЗДНВР Лупу Людмила Михайлівна вручають випускникам атестати про отримання середньої освіти. Винуватців свята та всіх присутніх привітав із такою урочистою подією  селищний голова Сергій Михайлович Боднарюк, який побажав випускникам щасливої долі та мирного неба. А далі лунають щирі, теплі слова від першої вчительки Євдокії Юріївни Романюк, класних курівників Юлії Іванівни Матюшенко та Олесі Миколаївни Меленко, педагогів, батьків.  Лунає спів чарівних пісень, звучать вірші, у ритмах вальсу випускники, їх батьки…
     Шкільне свято випускного вечора в Берегометській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 було наповнено атмосферою тепла людських стосунків та  позитивних емоцій.




Немає коментарів:

Дописати коментар