вівторок, 7 лютого 2017 р.

День безпечного Інтернету




7 лютого 2017 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом «Будь зміною: об’єднаймося для кращого Інтернету».



 
   Берегометська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 приєдналася до заходів, націлених на інформування молоді про правила поведінки в Інтернеті, можливі віртуальні загрози та шляхи їх уникнення. 

  • Для учнів початкової ланки вчитель інформатики Міняйло Галина Василівна підготувала цікаву презентацію "Безпека в Інтернеті" та вручила кожній дитині пам'ятку "Правила Інтернет-безпеки". 
  • 5-8 класи переглянули анімаційні фільми "Безпечний Інтернет для дітей", "Небезпека у соцмережі"  з подальшим обговоренням. Аналізуючи дані відеофрагменти, учні знайомилися з основними видами реальних небезпек віртуального світу, які на сьогоднішній день визнано проблемами людства, – це  Інтернет-залежність, фішинг як вид шахрайства, соціальні мережі як засіб впливу на політичне та соціальне життя людей, використання інформації агресивного змісту, негативний вплив на психіку та здоров’я  дитини.
  • Учні старшої школи під керівництвом вчителя інформатики провели круглий стіл на тему "Захисти себе в Інтернеті", спрямований на формування у підлітків стійкої мотивації до дотримання безпечних форм поведінки в мережі Інтернет. 












Немає коментарів:

Дописати коментар