вівторок, 20 вересня 2016 р.

"Сокіл. Джура"



«Наша «Чайка» - краще всіх, «Чайка»  виграє у всіх!» - таким девізом охопили свій рій учасники гри «Сокіл. Джура» Берегометської ЗОШ І-ІІІ ст. №2. І не дарма, бо у запеклій боротьбі  вибороли  І почесне місце (молодша  вікова група).




Військово-спортивні конкурси вимагали від дітей неабиякої витримки, уміння, знань. Та учасники команди на всіх етапах справилися із завданнями вправно та уміло. Особливо цікаво пройшли конкурси «Ватра», «Поряд», «Подолання перешкод», «Перетягування линви», «Стрільба».  Два дні перебування у таборі, на свіжому повітрі, біля вогнища – додали всім учасникам гарного настрою. Бо це був і активний відпочинок більше 200 дітей із шкіл району. Лунали пісні, гарна музика, діти танцювали, співали, а разом із ними і їх наставники – вчителі.
Виховання справжнього патріота нашої держави, що усвідомлює святий обов’язок  громадянина - оберігати рідну землю – ось важлива ділянка виховної роботи сьогодні. Тож виховуймо юне покоління ціннісному ставленню дитини до держави і суспільства – бо це вимога часу і сьогодення.




Немає коментарів:

Дописати коментар